Timmerwerken

Wilt u kozijnen laten vervangen!

Wilt u kozijnen laten vervangen!

Voor het vervangen van zowel nieuwe houten als kunststof kozijnen bent u bij mij aan het juiste adres.

Wat gaan we doen. Het raamkozijn dat u hieronder ziet gaan we vervangen voor een compleet nieuw raamkozijn met als extra "zij en bovenlichten" en speciaal dubbel glas voor een nog betere ventilatie en isolatie..

 Het kozijn dat u hieronder ziet gaan we vervangen

We hebben zoals u hieronder kunt zien het oude raamkozijn geheel verwijdert. We gaan nu alle voorbereidingen doen die nodig zijn voor de plaatsing van het nieuwe raamkozijn.

We hebben het oude kozijn verwijdert.

Het nieuwe raamkozijn dat op maat is gemaakt staat klaar om geplaatst te worden.

Het nieuwe kozijn dat op maat is gemaakte

Hieronder ziet u het eindreultaat van compleet vernieuwede raamkozijn. Het nieuw geplaatste raamkozijn heeft ten opzichte van het oude raamkozijn openslaande zij plus bovenlichten. Dat zorgt voor een betere ventilatie in huis.

Dit is het eindresultaat van het werk dat ik verrichte aan het plaatsen van een nieuw raamkozijn.

Heeft u op dit moment vragen over het vervangen van een kozijn neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Klik hier voor contact

Hier laat ik u in het kort mijn werk zien van het verwijderen van een achterdeurkozijn en het resultaat van een compleet nieuw geplaatst en afgewerkt achterdeurkozijn.

Hieronder ziet u het eindresultaat gezien van de buitenkant van het compleet nieuw geplaatste en afgewerkte achterdeurkozijn met draaideur en openslaande bovenlicht.

 

Hieronder ziet u het eindresultaat gezien van de binnenkant van het compleet nieuw geplaatste en afgewerkte achterdeurkozijn.

Dit is het eindresultaat van het werk dat ik verrichte aan het plaatsen van een nieuw achterdeurkozijn.

Heeft u op dit moment vragen over het vervangen van een kozijn neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Klik hier voor contact